Stem- en spreektraining binnen het bedrijfsleven

Voorkom ziekteverzuim wegens stem- en spreekproblemen en vergroot de communicatie op de werkvloer.

Het spreekgedrag speelt een grote rol binnen het functioneren van bedrijven. Uitval van de stem draagt bij tot verhoogd ziekteverzuim. Ook als er geen boodschap wordt uitgesproken die de bedoeling van de spreker weergeeft, leidt dit tot een verstoorde communicatie en gemiste kansen.

Wist u dat meer dan 50% van de beroepssprekers uitvalt vanwege stemproblematiek? Om nog maar niet te spreken over het uitvalspercentage van een verstoorde communicatie.

Bewust gebruik van de verbale en non-verbale communicatie van sprekers binnen een bedrijf geeft winst. Wilt u graag dat er binnen uw bedrijf levendig, overtuigend, motiverend en inspirerend gesproken wordt? Dat de interactie op de werkvloer verbetert, uw producten sneller worden verkocht, de bedrijfsdiensten beter tot hun recht komen en duidelijker voor het voetlicht worden gebracht?  
 


 

We weten allemaal dat een boodschap minder goed overkomt door slechte articulatie, monotoon spreken, te zacht spreken, te snel spreken, een overduidelijk dialect, te hoog of te laag spreken, te hees, incongruentie tussen de stem en lichaamstaal, het ontbreken van beurtgedrag, zwakke luisterfuncties etc. De stem is een belangrijk medium, zeker bij zakelijke contacten, die al dan niet via de telefoon verlopen. In de huidige tijd waarin alles vlug verloopt, haken mensen snel af, zodra ze iets te veel inspanning moeten leveren.

Train Je Stem verzorgt stemtrainingen aan bedrijven en overheidsinstellingen. De training, kan op maat worden gesneden voor de specifieke aandachtspunten van het bedrijf of instelling. 

Mocht er bij een werknemer sprake zijn van een voorkeur voor individuele coaching, omdat groepstraining voor die persoon niet de juiste vorm is, is dat uiteraard mogelijk.

Kijk voor meer informatie gerust onder workshops/trainingen en individuele trajecten. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. 

 

Individuele trajecten

Krijg inzicht in wat jij uitstraalt met je stem, je manier van spreken en je lichaamshouding/mimiek


Lees meer

Workshops/Trainingen

Volg resultaatgerichte workshops en trainingen die jou helpen alles uit jouw stem en spreken te halen.


Lees meer

Incompany

Train Je Stem geeft stem- en spreektrainingen (desgewenst op maat) aan bedrijven en overheidsinstellingen.


Lees meer

 

“Marlies is een ware professional in haar vakgebied. Ze weet in korte tijd vorderingen te realiseren die anderen niet konden bereiken.”

W.V. Voormalig TV presentatrice van twee publieke omroepen.

Wil je kennis maken en vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Altijd welkom!