Wie ben ik?

Aangenaam

Ik ben Marlies Mulderij, stemtrainer en stemtherapeut. Door de ervaring die de afgelopen jaren groeide en door me steeds weer opnieuw te verdiepen in alles rondom stem en communicatie heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld.

Naast Train Je Stem ben ik verbonden aan 'Het Stemcentrum.com' (www.stemcentrum.com) voor complexe stem- en spraakproblematiek. En daarnaast ben ik als stemtherapeut te vinden op www.dewarmestem.nl.


 

Een praktische werkwijze:

Het werken met stem, maar vooral de mens die deze stem bestuurd heeft echt mijn hart. Daarnaast is geluid iets wat mij van jongs af aan heeft gefascineerd en gaat voor mij het trainen van de oren hand in hand met het trainen van de stem.

Een goede stem spreekt boekdelen: je kunt je publiek bespelen, je kunt jezelf uiten, je boodschap komt krachtig over, het helpt om anderen te inspireren, en daarnaast voorkomt goed stemgebruik klachten. Door mijn muzikaliteit is voor mij de stem de ‘muziek van de ziel’. Het is een fascinerende brug tussen de binnen- en buitenwereld.
 
Mijn werkwijze is vooral praktisch van aard. Naast de technische aspecten van stem, spraak en adem zijn zintuiglijke waarneming en persoonlijke expressie bruikbare tools om vanuit te werken. Het belangrijkste doel is bewustwording van je stemmogelijkheden en het elimineren van blokkades  (fysiek en/ of emotioneel) die het vrije spreken in de weg staan. Op deze manier is de stem een prachtig middel om je zelfvertrouwen en effectiviteit in het spreken te versterken.
 
Ik vind het een uitdaging om je te helpen bij het vinden van jouw unieke geluidsbron en deze in te zetten binnen je communicatie! Het belangrijkste is dat je verder kunt met het gereedschap wat je hebt aangereikt gekregen.

Marlies Mulderij

Individuele coaching

Krijg inzicht in wat jij uitstraalt met je stem, je manier van spreken en je lichaamshouding/mimiek


Lees meer

Workshops/Trainingen

Volg resultaatgerichte workshops en trainingen die jou helpen alles uit jouw stem en spreken te halen.


Lees meer

Incompany

Train Je Stem geeft stemtrainingen (desgewenst op maat) aan bedrijven en overheidsinstellingen.


Lees meer

 

“Marlies is een echte vakvrouw die op overtuigende en enthousiasme wijze je stimuleert om je stem volop in beweging te zetten!”

Tanya Pit-Pauw, psycholoog/docent

Wil je kennis maken en vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Altijd welkom!